Våra tjänster

Eventbranschen är bred och det finns många delar att hålla koll på, vare sig det gäller bröllop, företagsfester eller konserter. Vi har varierande erfarenheter, och vi parar ihop rätt projekt med rätt projektledare. Förutom events och bröllop, arbetar vi även med dekor och design.
Sommaren 2022 startade vi även Sveriges första POP-NICK, oförglömliga, personanpassade och lyxiga picknickar. Nedan kan ni läsa vidare om Arthys olika tjänster.

POP-NICK

Nu finns möjligheten att bjuda eller överraska den eller de du vill på en oförglömlig, lyxig och mycket pinterestvänlig picknick. 
Samtliga av våra POP-NICKS är personliga och ni väljer själva färg eller tema – vi sköter resten.

Läs mer

Bröllop

Er bröllopsdag kommer vara en av de mest speciella och minnesvärda dagarna i ert liv, och vi förstår vikten av att allt ska gå smidigt, och att planeringen framförallt ska vara rolig och stressfri.

Vi finns där för er, vare sig ni önskar hjälp med hela bröllopet, eller delar av det.

Vi samarbetar med pålitliga leverantörer, där samtliga har flerårig erfarenhet inom just bröllopsbranschen.

Läs mer om vilka paket vi erbjuder

Dekor och design

Vare sig ni önskar en speciell design och montering för ett event, eller vill ha råd på vägen för att skapa er vision inför ett bröllop, fest eller evenemang, så finns vi här för att hjälpa till. Fantasin sätter inga gränser, och vi ser alltid möjligheter.

Läs mer

Event

Vi hjälper er att skräddarsy er nästa tillställning utifrån era önskemål. Vi har erfarenheten och kontakterna att kunna arrangera en stor variation av events.

Vare sig det gäller en privat middag med ett mindre sällskap eller den stora företagsfesten med flera hundra gäster. Ingenting är för stort eller för litet – möjligheterna är oändliga.

Vi kan planera från start till slut, eller finnas som en hjälpande hand på vägen. Vi assisterar er gladeligen utifrån era behov.

Vänligen kontakta oss för offert.

Emergency kit

Säkra upp ytterligare inför festen eller bröllopet! 

Läs mer